img

ahogyan-csinaljuk

Ahogyan csináljuk

Neked tervezünk

Nálunk minden a megrendelőnél kezdődik.A tervezés, az átgondolás a legfontosabb fázis bármilyen építkezés során.Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk sajátos igényeidre, elképzelésedre. Ezáltal kicsit megismerünk és megtudjuk, hogy pontosan mire van szükséged. Igényeidet legkönnyebben a típusházaink bemutatásával tudjuk felmérni. Ezeket egyéni izlesednek megfelelően alakítjuk, áttervezzük. A közös ötletelést pontos egyeztetéssel zárjuk.

 

Minőséget gyártunk

Egy minőségi fatermék alapkövetelménye a jó minőségű faanyag. A fát téli vágásból vásároljuk és hagyjuk pihenni, hogy a szárítókba már légszáraz állapotba kerüljön. Ezzel küszöböljük ki a repedéseket, csavarodásokat. Faházainkat korszerű CNC technológiával előre gyártjuk. Így időjárástól függetlenül garanciát tudunk vállalni munkánkra. A korszerű konzerválás és a minőségi felületkezelés a gyártás két utolsó kulcsfontosságú lépései, amivel fatermékeink megkapják végső, garantált minőségüket.

 

Korszerűen konzerválunk, felületkezelünk

Az előre legyártott elemeket beáztatjuk egy olajalapú konzerválószerbe. Ezt a műveletet egy speciális merjtőteknőben végezzük, ahol a ház minden elemét konzerváljuk. Ezután kiszárítjuk az elemeket és igény szerint festjük. A festés utólag, az összeszerelés helyszínén is lehetséges.

 

Hatékonyan csomagolunk

Miután az elemket teljesen előkészítettük az építésre ellenőrizzük és dokumentáljuk őket. A csomagolást a lehető legpraktikusabban találtuk ki. Az egyes falak fejjel lefelé kerülnek csomagba így az építkezés helyszínén a gerendaház aljához szükséges komponenseket elsőként fogjuk megtalálni, a csomag tetején. A csomagokat megjelöljük a megfelelő fal nevével. Ezután raklapokra rakjuk, hogy amenyiben nincs lehetőséged azonnal összeszerelni azokat, az összerakás helyszínén is tudd megfelelően tárolni. Mellékelünk egy útmutatót, amely alapján bármilyen előképzés nélkül te magad is öszeszerelheted faházadat.

Figyelem! A csomagolás csak néhány napig védi meg az elemeket az időjárás viszontagságaitól. Ha több ideig szeretnéd tárolni az elemeket mielőtt felépítenéd, mindenképp helyezd naptól és esőtől védett helyre azokat. Ellenkező esetben megrongálódhatnak az egyes elemek!

 

Gyorsan és profin építünk

Gyorsak vagyunk és ponotsak. Modern technológiánknak köszönhetően a helyszíni munkálatok időtartama hihetetlenül lerövidült. Előre gyártott faelemeinkből professzionális csapatunkkal akár egy hét alatt felépítjük a megálmodott épületet, ezzel is kivívjuk vásárlóink csodálatát.

 

Időt takarítunk meg

A Korondi Árcsó csapatával időt takaríthatsz meg. Jól kalibrált csapatmunkánkkal, több évtizedes tapasztalatunkkal és korszerű technológiánkkal gördülékeny és gyors együttmködést biztosítunk számodra.
Azon dolgozunk, hogy az építkezés egyszerű, gyors és kényelmes legyen.

Kiemelt ajánlatunk

A klasszikus székelyföldi építkezési koncepciót követő építmény családi háznak, nyaralónak egyaránt alkalmas. A hagyományos anyagok, a letisztult formavilág révén könnyen beilleszkedik a környezetbe. A lakótérben egybenyitott nappali és konyha, két háló és egy fürdőszoba található. A közös helyiségek padlózata kerámiaburkolatot kapott, a hálószobáké hajópadlót. A tetőszerkezet beltéri gerendázata tökéletesen illeszkedik a benti enteriőrhöz. A fedett terasz korlátjának a felkelő nap sugarait ábrázoló motívumai művészi ízlésről árulkodnak.

kiinduló ár:29.034,88

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:20.487,25

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:13.621,26

Korszerű 110 négyzetméteres faház 3 hálószobával,tágas nappalival két fürdőszobával. Ideális többgyermekes családnak. 

kiinduló ár:22.984,18

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:28.871,31
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia