img

ahogyan-csinaljuk

Ahogyan csináljuk

Neked tervezünk

Nálunk minden a megrendelőnél kezdődik. Éppen ezért nem indítjuk el addig a gyártási folyamatot, amíg nem értjük pontosan, hogy mire is vágysz igazából. Az igényeidet legkönnyebben a típusházaink bemutatásával tudjuk felmérni. Ha valamelyik típus megtetszik neked, akkor azt próbáljuk személyre szabni, eleget téve az egyedi igényeidnek.

De attól sem rettenünk el, hogy több típusházból gyúrjunk össze egy teljesen újat, vagy akár az általad hozott alaprajzra készítsünk egy merőben más látványtervet.

Minőséget gyártunk

Ha a látványtervben és az ajánlatban megegyeztünk, akkor elkezdődhet a gyártás. Az egyeztetett látványterv alapján megrajzoljuk az elemrajzokat. Figyelünk arra, hogy a fát téli vágásból vásároljuk, és hagyjuk pihenni, hogy a szárítókba már légszáraz állapotban kerüljön. Ezzel küszöböljük ki a repedéseket, csavarodásokat.

Az elemrajzok alapján műhelyünkben a speciálisan szárított anyagból célszerszámok segítségével legyártjuk az összes szükséges elemet.

Konzerválunk, hogy legyőzzük az időt

Miután az elemeket legyártottuk, következik a tartósítás, amikor beáztatjuk az elemeket egy olajalapú konzerválószerbe. Ez a folyamat egy speciális merítőteknőben történik, ahol minden elemet konzerválunk: nem csak a látszó, de a nem látszó részeket is beáztatjuk.

A konzerválás után kiszárítjuk az elemeket, és ha igényled, lefestjük őket, de a festés utólag, az összeszerelés helyszínén is lehetséges.

Hatékonyan csomagolunk

Miután az elemek elkészültek, ellenőrizzük és dokumentáljuk őket. A csomagokat úgy állítjuk össze, hogy az egyes falak fejjel lefelé kerüljenek bele, így az építkezés elkezdésekor a gerendaház aljához szükséges komponenseket a csomag tetején fogjuk megtalálni.

A csomagokra ráírjuk, hogy melyikben milyen fal van. Utána palettára kerülnek, hogy amennyiben nincs lehetőséged azonnal összeszerelni azokat, az összerakás helyszínén is tudd tárolni.

A csomagokhoz mellékelünk egy útmutatót, amely alapján bármilyen előképzés nélkül össze tudod szerelni a faházadat.

A csomagok az elemeket körülbelül egy hétig védik meg az időjárás viszontagságaitól. Ha több ideig szeretnéd a csomagokat tárolni, mielőtt felépíted a házat, mindenképp helyezd naptól és esőtől védett helyre azokat. Másképp az elemek megrongálódhatnak.

Pontosan szerelünk

Ha igényled, az összeszerelést is vállaljuk. Ilyenkor három vagy öt emberből álló szakembercsoport utazik a helyszínre, ahol a lehető legrövidebb idő alatt összeszerelik a házadat vagy nyaralódat.

Kiemelt ajánlatunk

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:42.945,69

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:17.078,61

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:24.771,69

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:10.272,68

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:42.945,69
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia