img

amit-csinalunk

Amit csinálunk

 

1993-ban kezdtük tevékenységünket családi házak és középületek generál kivitelezésével és felújításával. Az eltelt évtizedek alatt tevékenységi körünket folyamatosan bővítettük, így mára az építőipari szolgáltatások széles skálájával állunk ügyfeleink szolgálatára. 

2001-óta gerendaházak és könnyűszerkezetes házak gyártásával is foglalkozunk. Nagy kínálatunk van jól bevált típus faházakból, melyeket a megrendelő igényei szerint át is alakítunk. Emellett egyedi faházak kivitelezését is vállaljuk. 

 

Tervezünk

Lehet hogy már évek óta gondolkodsz egy terven, egy házon. Mi segíntünk formába önteni gondolataidat, ötleteidet. Jól kalibrált csapatunknak köszönhetően akár három hónap alatt beköltözhetsz álmaid faházába. Egy olyan házba, amely melegséget sugároz, harmonizál a természettel és egészséges életteret biztosít családod számára.

Személyre szabunk

Számos jól bevált típus házzal is segítsegedre vagyunk, hogy megtaláld a számodra megfelelő formát, beosztást. Ezeket sajátos igényednek megfelően változatatjuk alakítjuk.

Gyártunk

Cégünk múltját tekintve elmondhatjuk, hogy faházgyártás területén úttörőknek számítunk térségünkben. Cégünk ütemes fejlődésének megfelelően gyártásunkat folyamatosan korszerűsítjük, optimalizáljuk, hogy a leghatékonyabb és a legminőségibb gyártási folyamatot érjük el. Korszerű CNC technológiánkkal megbízható, stabil minőséget biztosítunk.

Építünk

Állandó csapatot tartunk fenn helyszíni építésre. Professzionális csapatunkkal gyors és kényelmes építkezési folyamatot biztosítunk ügyfeleink számára. Hogy az építkezést valóban pozitív eletélményként élhesd meg!

 

Kiemelt ajánlatunk

A klasszikus székelyföldi építkezési koncepciót követő építmény családi háznak, nyaralónak egyaránt alkalmas. A hagyományos anyagok, a letisztult formavilág révén könnyen beilleszkedik a környezetbe. A lakótérben egybenyitott nappali és konyha, két háló és egy fürdőszoba található. A közös helyiségek padlózata kerámiaburkolatot kapott, a hálószobáké hajópadlót. A tetőszerkezet beltéri gerendázata tökéletesen illeszkedik a benti enteriőrhöz. A fedett terasz korlátjának a felkelő nap sugarait ábrázoló motívumai művészi ízlésről árulkodnak.

kiinduló ár:33.941,43

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:25.559,07

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:16.530,45

Korszerű 110 négyzetméteres faház 3 hálószobával,tágas nappalival két fürdőszobával. Ideális többgyermekes családnak. 

kiinduló ár:25.775,65

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:33.803,08
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia