arcso-fahazak-mire-figyeljunk
Sfaturi
faház, árcsó, energia
Te încărcăm cu energie!

Ești obosit? Ai nevoie de mai multă energie? Cunoaștem problema ta și avem soluția perfectă: casa de lemn.

În microregiunea Sóvidék, construcția caselor de lemn este o tradiție: noi am conștientizat asta și am dezvoltat cu soluții și tehnologii moderne. La construcția caselor de lemn noi suntem atenți la trei valori de bază: protecția mediului, vitalitatea și economia. La proicetarea și construcția caselor noastre luăm în considerare așteptăriile și necesitățiile oameniilor, dar și a generației următoare.

Protecția mediului

Proiectarea corectă, construcția și folosirea tehnologiei corecte înseamnă un impact foarte mic asupra mediului: într-o regiune bogată în copaci, ca Ardealul, prelucrarea atentă a lemnului ne ajută să avem cu noi tot timpul singura resursă infinit regenerabilă. A lucra cu lemnul înseamnă o economie de energie cu 50 % mai puțin, decât dacă am lucra cu ciment, și cu 80 % mai puțin, decât dacă am lucra cu cărămidă.

Lemnul reține dioxidul de carbon responsabil pentru încălzirea globală, și la folosirea acestuia în case se va forma o stocare a dioxidului de carbon de lungă durată, care reduce emiterea acestuia cu 0,8 de tone/m3

Prin înlocuirea cu lemn a materialelor comune de construcţie , fiecare m3 de lemn reduce emiterea dioxidului de carbon cu o medie de 0,8 tone.

Vitalitatea

A trăi într-o casă de lemn înseamnă un mediu sănătos și natural. Lemnul este singurul material care respiră, care poate controla gradul de umiditate, evită uscarea aerului, și cu o aerisire adecvată economisește multă energie. Microclimatul asigurat de casele de lemn ține la un nivel adecvat umiditatea aerului, evitând așa anumite bacterii, virusuri și praful.

Economia

O casă de lemn ajută la economie nu numai la constuirea acesteia, dar chiar și pe parcursul vieţii ei întregi: pereții din lemn izolează cu 15 de ori mai bine decât pereții din beton, cu 400 de ori decât oțelul și cu 1770 de ori decât aluminiul. Conform anumitor resurse, un perete de 2.5 centimetri din lemn izolează mai bine căldura, decât un perete de cărămidă de 11.4 centimetri. Totodată lemnul ține energie solară și umiditate, așa reduce cheltuielile de iarnă pentru încălzire, dar și cheltuielile de vară pentru răcire.

Deși datorită izolației adecvate, casele de lemn sunt călduroase în timpul iernii și reci în timpul verii, necesitățile personale variază, de aceea personalul companiei Korondi Árcsó îți stă la dispoziție pentru a te satisface, a te servi.

Megosztás
Korábbi bejegyzések
Hozzászólások

Ajánlott termékek

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:28.994,20

A Gödöllő típusú házunk 127 m2 –es alapterületével elég teret nyújt az egész család számára. Ahogy az alaprajzon is látszik, a teraszról a nappaliba lépünk, melyből a ház minden más helyisége, egy konyha, egy fürdőszoba, két háló és egy társalgó nyílik.

kiinduló ár:33.518,92

Minimalista stílusban megalkotott kényelmes családi ház 126,83 m²-en. Ez a könnyűszerkezetes ház ideális
választás városi környezet esetén is. A bejárat praktikus, tágas teraszról nyílik. A nappaliból 3 szoba, konyha,
fürdőszoba és technikai szoba nyílik. A konyhában kamra is található. A ház báját a kihajtott zsalutáblák emelik.

kiinduló ár:22.132,58

Ez a gerendaházunk Marosvásárhelyen áll, és letisztult formatervezés, gondos famegmunkálás, átgondolt térrendezés jellemzi. A frontszinten található teraszok, a mennyezet-, fal-, padlószerkezet, akárcsak a nyílászárók mind fából készültek, mely natúr hatást, otthonos életérzést kölcsönöz a kétszintes épületnek.

kiinduló ár:24.032,94

Sztorik és tippek

arcso-fahazak-mire-figyeljunk

A fa verhetetlen tulajdonságai

A faházak építésekor előtérbe kerülnek a fa verhetetlen tulajdonságai: a fa kitűnő épíkezési alapanyag, emellett környezetbarát, gazdaságos és időtálló.
2017 tavaszán épült Debrecenben egy 108m2-es módosított Sikaszó ház ...
noimage
Silye Barnabás
Tiszafüreden megépített kis komfortos házunk gépkocsi beállóval. Itt a...
Balaton3C.jpg
Koncz Csaba
Vásároltam Önök-től egy faházat, aminek a mai napig csodájára járnak. Ha el...
noimage
Mészáros József
Tisztelt Korondi Árcsó Munkatársak ! Az Önök által gyártott és felállított...
noimage
Fábián József Otis Bt. ügyvezető
Mint tudjuk a fa a legegeszsegesebb, kornyezetbarat epitoanyag. Otthonos ,...
Vasarhely fahaz Korondi Arcso 01
Illés Kálmán
Az Önöktől vásárolt faház teljes kivitelezése különböző okok miatt...
Raba fahaz Korondi Arcso 00
Dr.Karikó György

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:20.655,40

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:11.288,29

Korszerű 110 négyzetméteres faház 3 hálószobával,tágas nappalival két fürdőszobával. Ideális többgyermekes családnak. 

kiinduló ár:20.184,97

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:28.994,20
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia