img

szemelyre-szabas

Személyre szabás

Számunkra nagy kihívás és nagy elégtétel, hogy egyedi házakat tervezünk és építünk. Méltán állíthatjuk, hogy az áltanuk felépített házaknak lelkük van, hiszen megrendelőink védjegyét, személyiségét hordozzák.
Számos jól bevált típus házzal is a segítségedre vagyunk, hogy megtaláld a számodra megfelelő, formát, ideális beosztást. Típusházainkat sajátos igényeidhez alakítjuk változtatjuk. De egyedi ötleteket, terveket is korszerűen kivitelezünk.
Jó tudni!
Ha valamelyik típusházunkat szeretnéd igényednek megfelően átalakítani, az átalakításért semmilyen tervezési költséget nem számolunk fel. A pluszba beépített anyagok árával viszont érdemes számolni!
Akciós áraink csak a típusházakra érvényesek, ha változtatást szeretnél azon, akkor elveszíted az akciót.
Ha egy teljesen egyedi házat (weboldalunkon nem létező tervet) szeretnél legyártatni csapatunkkal, akkor a munkafolyamatot tervezéssel, tárgyalással kezdjük.

 

Melyek a faház engedélyeztetésének és tervezésének lépései?

Az ügyfél elképzelése alapján közös egyeztetéssel megszületik a faház terve:

1) Az ügyfél bemutatja a saját vázlatát arról a faházról, amit vásárolni szeretne. Ez történhet teljesen egyedi elképzelés alapján, vagy lehet a weboldalon található típusházak módosított változata.

2) A gyártó készít egy hozzávetőleges költségfelmérést a tervezett építkezésre.

3) A terveket véglegesítjük a megrendelővel.

4) Megszületik a végleges árajánlat.

5) Biztosítjuk a kivitelezéshez és engedélyeztetéshez szükséges rajzokat, de az ügyfélnek kell ezeket egy helyi tervezővel közösen bélyegeztetni és aláíratni.

A Korondi Árcsó által gyártott faházak az ÉMI által kiírt követelményeknek megfelelnek, az engedélyezéshez szükséges ÉMI engedélyt tudjuk biztosítani.

Az engedélyezéshez szükséges rajzok: Alaprajz, Metszet, Homlokzatok, Alapozási rajz.

A kivitelezéshez szükséges rajzok: Alapozási rajz, Falelemek elhelyezése, Tetőelemek kiosztása, Staflik és lambéria szerelése.

6) Abban az esetben, ha a faház szerkezete eltér a Korondi Árcsó által gyártott házak szerkezetétől be kell vonni egy statikust a tervezésbe.

Kiemelt ajánlatunk

A klasszikus székelyföldi építkezési koncepciót követő építmény családi háznak, nyaralónak egyaránt alkalmas. A hagyományos anyagok, a letisztult formavilág révén könnyen beilleszkedik a környezetbe. A lakótérben egybenyitott nappali és konyha, két háló és egy fürdőszoba található. A közös helyiségek padlózata kerámiaburkolatot kapott, a hálószobáké hajópadlót. A tetőszerkezet beltéri gerendázata tökéletesen illeszkedik a benti enteriőrhöz. A fedett terasz korlátjának a felkelő nap sugarait ábrázoló motívumai művészi ízlésről árulkodnak.

kiinduló ár:29.034,88

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:20.487,25

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:13.621,26

Korszerű 110 négyzetméteres faház 3 hálószobával,tágas nappalival két fürdőszobával. Ideális többgyermekes családnak. 

kiinduló ár:22.984,18

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:28.871,31
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia