img

szemelyre-szabas

Személyre szabás

Akkor is segíthetünk, ha nem tudsz dönteni típusházaink közül, vagy láttál valahol egy faházat, amelyik nagyon megtetszett, hiszen tervezőink a személyre szabott házak tervezésében is jártasak.

Amennyiben típusházainkat szeretnéd személyre szabatni, annyiban semmilyen plusz tervezési költséget nem számolunk fel, csupán a beépített anyagok ára változtathat a listaáron.

Jó tudni, hogy az akciós áraink csak a típusházainkra érvényesek, így személyre szabás esetén elveszíted az akciót.

Ha egy teljesen új – jelenleg a weboldalunkon semmilyen formában nem létező – házat szeretnél elkészíttetni, akkor a munkafolyamatot egy ártárgyalás előzi meg.

Melyek a faház engedélyeztetésének és tervezésének lépései?

Az ügyfél elképzelése alapján közös egyeztetéssel megszületik a faház terve:

1) Az ügyfél bemutatja a saját vázlatát arról a faházról, amit vásárolni szeretne. Ez történhet teljesen egyedi elképzelés alapján, vagy lehet a weboldalon található típusházak módosított változata.

2) A gyártó készít egy hozzávetőleges költségfelmérést a tervezett építkezésre.

3) A tervet részletesen átbeszélik, és figyelnek a technológiai valamint a statisztikai szükségből adódó változtatásokra.

4) Megszületik a végleges árajánlat.

5) A gyártó biztosítja a kivitelezéshez és engedélyeztetéshez szükséges rajzokat, de az ügyfélnek kell ezeket egy helyi tervezővel közösen bélyegeztetni és aláíratni.

A Korondi Árcsó által gyártott faházak az ÉMI által kiírt követelményeknek megfelelnek, az engedélyezéshez szükséges ÉMI engedélyt tudjuk biztosítani.

Az engedélyezéshez szükséges rajzok: Alaprajz, Metszet, Homlokzatok, Alapozási rajz.

A kivitelezéshez szükséges rajzok: Alapozási rajz, Falelemek elhelyezése, Tetőelemek kiosztása, Staflik és lambéria szerelése.

6) Abban az esetben, ha a faház szerkezete eltér a Korondi Árcsó által gyártott házak szerkezetétől be kell vonni egy statikust a tervezésbe.

Kiemelt ajánlatunk

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:42.945,69

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:17.078,61

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:24.771,69

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:10.272,68

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:42.945,69
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia