img

tippkep-02
Tippek
faház, környezetbarát, megújuló energia
Miért költözzek faházba?

Sokakat csalogat a faház időtlen szépsége, eleganciája, mégis viszonylag keveset tudunk a faházak előnyeiről. Lássunk itt 11 érvet, amiért érdemes faházba költözni:

1. A fa természetes alapanyag, a belőle kialakított élettér egészséges és jótékony hatással van az emberi szervezetre. A fa lélegző anyag, ami optimalizálja a ház mikloklímáját, egyenletes szinten tartja annak páratartalmát, így jótékony hatással van az egész szervezetre.

2. A fa a legjobb építkezési alapanyagok egyike. Könnyű mégis magas a szilárdsága, sokoldalúan megmunkálható, nincs elektrosztatikus töltése, vagy sugárzása. Jó szigetelő. A faanyagok sokszínűsége és a többi anyaghoz való könnyű kombinálhatósága révén univerzális építőanyagnak tekinthető.
3. A fa a legkörnyezetbarátabb építkezési alapanyag. A fa az egyetlen megújuló energiaforrás. A fa 100 százalékban felhasználható és újrahasznosítható, nem termel szemetet.
4. A faház gyorsan elkészül. A faház összes elemét megtervezzük és CNC technológiával előre gyártjuk, így kevesebb munkaerővel hatékonyabb, precízebb munka érhető el.
5. A minőség időjárástól függetlenül szavatolt. Mivel előregyártott elemekkel dolgozunk időjárás nem befolyásolja a munkánk ritmusát és minőségét.
6. A helyszíni munkálatok hihetetlenül lerövidülnek. Ez a megrendelő számára kényelmes és gazdaságos.
7. A száraz építkezéssel történő faházépítés környezetkímélő és kevés szemét termelődik helyszínen.
8. Gazdaságos építkezési forma. Fenntartása is gazdaságos, hiszen a fa önmagában is jó szigetelő és a hozzá adott szigetelés vastagságától függően a fűtésszezonban komoly megtakarítás is elérhető.
9. Jelentős építési területet takaríthatunk meg, ha faház mellett döntünk. Ugyanakkora lakófelület mellett a faház 10 százalékkal kisebb területen építhető fel a tégla vagy beton házakhoz képest.
10. Optimális épületklíma alakítható ki a faházban. A faépületek könnyen kifűthetők. A megfelelő szigetelésnek köszönhetően a faházak melegek télen és hüvösek nyáron. A falak és a szobalevegő közti kis hőmérséklet különbség megakadályozza a kellemetlen légáramlatok kialakulását és a nedvesség lecsapódását.
11. A fa az egyik legidőtállóbb építkezési alapanyag. A megfelelően karbantartott és gondozott faházak akár századokig is állni fognak.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlatunk

Kényelmes és hangulatos családi ház 114 m2-en. Belterében konyha, nappali, három hálószoba, fürdőszoba, WC található. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók rétegragasztott fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:35.283,39

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:20.487,25

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:13.621,26

Korszerű 110 négyzetméteres faház 3 hálószobával,tágas nappalival két fürdőszobával. Ideális többgyermekes családnak. 

kiinduló ár:22.984,18

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:28.871,31
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia