img

tippkep-01
Tippek
faház, egészség, kényelem
Nemcsak szép és harmonikus, hanem egészséges és környezetbarát is!

Az, hogy miként és hol élünk, alapvetően meghatározza az életminőségünket és egészségünket. Faházaink a természetközeliséget hozzák el az életedbe.

Egészséges élettér

Életünk nagy részét zárt térben töltjük ezért fontos a házunkban lévő levegő minősége.
A faházak mutatós külsejük mellett környezetbarátak sőt egészséges bennük élni. A gerendaház belső klímája nem pótolható semmilyen szellőztető rendszerrel, mert a kiváló szigetelés mellett a fa képes az optimális levegőcserére. A fa az egyetlen lélegző anyag, ami képes szabályozni a benti páratartalmat, elkerülni a levegő kiszáradását. A faházak által biztosított mikroklíma optimális szinten tartja a levegő nedvességét, így elkerülve a különböző baktériumok, vírusok és a por megtelepedését. A fa természetes, egészséges alapanyag, mely biztosítja a légutak, a tüdő jólétét. Faházban élve elkerülhetők olyan gyakori egészségügyi problémák, mint: a léguti fertőzések, allergiák, asztma, kimerültség és krónikus fejfájás.
A faépületeket könnyű kifűteni. Míg a tégla vagy beton házakban először a nagy hőtehetetlenségű falakat kell felmelegíteni mielőtt a szoba elérné a kívánt hőfokot, addig a faház gyorsan átmelegszik. A falak és a szobalevegő közti kis hőmérséklet különbség megakadályozza a kellemetlen légáramlatok kialakulását és a nedvesség lecsapódását, így a sarkok penészedésének veszélye nem áll fenn.
Agyunkra szintén pozitív hatást gyakorol a fa meleg, barátságos megjelenése és megnyugtatja az idegrendszert. A faház egészséges és természetes élettér az ember számára.

Faházban lakni környezettudatos életformát is jelent

Te, mint tudatos fogyasztó hozzájárulhatsz a természet védelméhez, és azzal, hogy a kevés energiát használó és szemetet egyáltalán nem termelő módszerrel készült házat választod, egyértelműen megmutatod, hogy törődsz a környezeteddel.

A fa szépsége

A fa időtlen eleganciát sugároz, amely tökéletesen illeszkedik napjaink újszerű építészeti stílusaiba is. A fa egyedi és gyönyörű, ami meleg és természetes lakóhelyet biztosít. Gerendaházainkban egy életre igazi otthonra találhat bárki, aki arra vágyik, hogy természetes anyagok vegyék körül.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlatunk

Ez a gerendaházunk Marosvásárhelyen áll, és letisztult formatervezés, gondos famegmunkálás, átgondolt térrendezés jellemzi. A frontszinten található teraszok, a mennyezet-, fal-, padlószerkezet, akárcsak a nyílászárók mind fából készültek, mely natúr hatást, otthonos életérzést kölcsönöz a kétszintes épületnek.

kiinduló ár:21.891,69

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:18.916,26

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:10.875,97

Korszerű 110 négyzetméteres faház 3 hálószobával,tágas nappalival két fürdőszobával. Ideális többgyermekes családnak. 

kiinduló ár:19.204,96

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:26.737,78
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia