img

tippkep-01
Tippek
faház, egészség, kényelem
Nemcsak szép és harmonikus, hanem egészséges és környezetbarát is!

Az, hogy miként és hol élünk, alapvetően meghatározza az életminőségünket és egészségünket. Faházaink a természetközeliséget hozzák el az életedbe.

Egészséges élettér

Életünk nagy részét zárt térben töltjük ezért fontos a házunkban lévő levegő minősége.
A faházak mutatós külsejük mellett környezetbarátak sőt egészséges bennük élni. A gerendaház belső klímája nem pótolható semmilyen szellőztető rendszerrel, mert a kiváló szigetelés mellett a fa képes az optimális levegőcserére. A fa az egyetlen lélegző anyag, ami képes szabályozni a benti páratartalmat, elkerülni a levegő kiszáradását. A faházak által biztosított mikroklíma optimális szinten tartja a levegő nedvességét, így elkerülve a különböző baktériumok, vírusok és a por megtelepedését. A fa természetes, egészséges alapanyag, mely biztosítja a légutak, a tüdő jólétét. Faházban élve elkerülhetők olyan gyakori egészségügyi problémák, mint: a léguti fertőzések, allergiák, asztma, kimerültség és krónikus fejfájás.
A faépületeket könnyű kifűteni. Míg a tégla vagy beton házakban először a nagy hőtehetetlenségű falakat kell felmelegíteni mielőtt a szoba elérné a kívánt hőfokot, addig a faház gyorsan átmelegszik. A falak és a szobalevegő közti kis hőmérséklet különbség megakadályozza a kellemetlen légáramlatok kialakulását és a nedvesség lecsapódását, így a sarkok penészedésének veszélye nem áll fenn.
Agyunkra szintén pozitív hatást gyakorol a fa meleg, barátságos megjelenése és megnyugtatja az idegrendszert. A faház egészséges és természetes élettér az ember számára.

Faházban lakni környezettudatos életformát is jelent

Te, mint tudatos fogyasztó hozzájárulhatsz a természet védelméhez, és azzal, hogy a kevés energiát használó és szemetet egyáltalán nem termelő módszerrel készült házat választod, egyértelműen megmutatod, hogy törődsz a környezeteddel.

A fa szépsége

A fa időtlen eleganciát sugároz, amely tökéletesen illeszkedik napjaink újszerű építészeti stílusaiba is. A fa egyedi és gyönyörű, ami meleg és természetes lakóhelyet biztosít. Gerendaházainkban egy életre igazi otthonra találhat bárki, aki arra vágyik, hogy természetes anyagok vegyék körül.

Hozzászólások

Kiemelt ajánlatunk

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:52.280,04

Mások ezt nézték

Mindenkinek jól jön egy hely, ahol az elme lecsendesül, a test
ellazul. Ez a nyaralóház mindkét szempontnak igyekszik megfelelni az
átgondolt kialakítás révén, a fa pedig meleg, otthonos
hangulatot nyújt. A lakályos házikó nappalit, két szobát, konyhát,
tárolót és fürdőszobát foglal magába. A bejárat a fedett teraszról
biztosított.

kiinduló ár:20.487,25

Kellemes  lakóhely nyolcvan négyzetméteren, ideális  egy családnak. A bejárat a fedett teraszról biztosított. A  két hálószoba és a fürdőszoba  a nappaliból nyílik. A konyhához kamra társul.

kiinduló ár:13.621,26

Korszerű 110 négyzetméteres faház 3 hálószobával,tágas nappalival két fürdőszobával. Ideális többgyermekes családnak. 

kiinduló ár:22.984,18

Kényelmes és hangulatos családi ház 94.50 m2-en. Belterében konyha, nappali, két hálószoba, fürdőszoba, WC található. Bejárat az L alakú teraszról, amely a frontot övezi. Akárcsak a ház külseje, a beltér is a természetesség jegyeit hordozza magán. A nyílászárók masszív fenyőből készültek, az ablakokat zsalutábla díszíti.

kiinduló ár:28.871,31
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia