img

Vásárlóink véleménye

noimage

2017 tavaszán épült Debrecenben egy 108m2-es módosított Sikaszó ház CSOK-ra. Nagyon szép! Elégedettek vagyunk minden szempontból. A Pato Bt,illetve a Fabatka bútorbolt végig korrekt és rugalmasan volt.Köszönjük szépen! Érdeklődőknek szívesen megmutatjuk. Bíztatunk mindenkit, főleg CSOK-osokat.

Balaton3C.jpg

Tiszafüreden megépített kis komfortos házunk gépkocsi beállóval. Itt a tölgyesek alatt, közel a vízhez lehet majd alkotni, festegetni!

noimage

Vásároltam Önök-től egy faházat, aminek a mai napig csodájára járnak. Ha el megy egy autó a ház előtt vissza tolat és érdeklődik, hogy honnan van. Több érdeklődő is volt már nem csak Magyarországról hanem külföldről is. Én jelenleg nyugdíjas vagyok a szakmám villamos és gépész mérnök. Mióta a ház áll én csinálom a belső munkálatokat, egyedül, kb. 2 héten belül kész vagyok, meg van a belső berendezés is minden fa. Teljes belső gépészet. /az én házamban nem látszik semmiféle vezeték vagy cső, sem belülről, sem kívűlről úgy néz ki mint egy kőház a gépészet teljesen el van rejtve./ Az érdeklődő első kérdése mindíg az, hogy és a csövek, csatornák, kívűl vagy falon belül mennek, nálam ez nem látszik. Az Enikővel azt beszéltük, meg hogy ez egy bemutató ház lesz, Ő is küldött már több érdeklődőt aki megnézte a házat. Rendelkezésemre áll, tervező, kőműves, burkoló, elektromos és vizes szakember. Most már tisztában vagyok azzal, hogy, hogyan lehetséges Magyarországon ezeket a házakat felépíteni, ill. a különböző szakhatósági engedélyeket megszerezni. Természetesen van egy csomó ötletem, aminek a megvalósítása, szerintem pénzbe nem kerül. Szeretnék az Önök termékeivel foglalkozni, mivel időm van és fantáziát látok benne. Ezért szeretnék Önnel találkozni, ha lehet Magyarországon, vagy Erdélyben. A szlogen lehetne: "Vegye meg, egy hónapon belül költözhet"

noimage

Tisztelt Korondi Árcsó Munkatársak ! Az Önök által gyártott és felállított faházzal, amelyet üzletként, boltként használunk immár több mint egy éve, teljes mértékben elégedettek vagyunk. A mintaként adott tervet a szükségletünknek megfelelően átterveztük, s a változtatásokkal együtt a faház gyorsan és a megfelelő méretezésben készült el. Minden elismerés azon munkatársaiknak, akik a faház felállításában részt vettek, s a feszített határidőre tekintettel ( dohánybolt nyitásra vállalt határidő teljesítése miatt. ) látástól vakulásig dolgoztak a szó szoros értelmében. Ezért itt is külön köszönetet mondok nekik. A ház tetszik a vásárlóinknak, ezt most is sokan kinyilvánítják, ha belépnek hozzánk vásárolni. Jól érzik magukat az épületben, s az épület választással ez is volt a célunk, ami így az Önök közreműködésével teljesült. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a vásárlói érzés kihat a forgalomra is. A hét minden napján átlagosan 300 ember nyomja le a kilincset, s lép be hozzánk. Már egy tél a hátunk mögött van. Sajnos az áramszolgáltató nem kötötte be a végleges áramot, s így az éjszakai áramot használó hőtárolós villany kályháinkat nem üzemeltük be. A közel 100 m2-s faház fűtését a felszerelt 1 db légkondicionálóval oldottuk meg. Csak néhány nap volt a télen, amikor a ház belső hőmérséklete 15 C fok alá ment, annak ellenére, hogy vízszintes födém nincs a házban ( nincs padlás ). A ház hőszigetelése kiváló. Nem is tudom, hogy mit kezdünk a 3 hőtárolós kályhával. A Korondi Árcsó teljesítménye mind a gyártás, mind a szerelés vonatkozásában kiemelkedő. A határidőket is rendben betartották. Üzletünk referenciaként megtekinthető. Jó szívvel ajánljuk a Kórondi Árcsót a faházban gondolkodó építkezőknek.

Vasarhely fahaz Korondi Arcso 01

Mint tudjuk a fa a legegeszsegesebb, kornyezetbarat epitoanyag. Otthonos , nyugalmat araszto hangulata van. A belso ter telen meleg. konnyen futheto, nyaron huvos marad a fa jo hoszigetelo tulajdonsagainak koszonhetoen. A fa mivel lelegzik , igy a belso paratartalom mindig optimalis marad. Magas stabilitassal birnak e tipusu hazak, akar foldrenges eseten is. Olcson es gyorsan kivitelezhetok, en nagyon orulok, hogy ilyen tipusu hetvegihaz mellett dontottem.

Raba fahaz Korondi Arcso 00

Az Önöktől vásárolt faház teljes kivitelezése különböző okok miatt elhúzódott, így a ház tényleges birtokba vétele csak ezekben a napokban történik meg. Ennek alapján a használattal kapcsolatban sok tapasztalatom még igazán nincs. A faház minőségével, mint azt már korábban is jeleztem elégedett voltam, és Önök mint gyártók a külön kéréseimet is maradéktalanul teljesítették. A faház összeszerelését követően kiderült, hogy a nyitott bejárati részre néha bever az eső, ezért egy kis előtetőt szereltem föl, amelynek fényképét csatolom. Ezzel a módosítással a probléma megszűnt, és még talán a házat is érdekesebbé tettem. Önmagában a faház a természetes anyaga miatt melegséget barátságos, természetes hangulatot áraszt. A nagy távolság és a másik ország miatt az önöktől való megrendelés miatt kezdetben sokat gondolkoztam, de nem bántam meg, hogy Önöknél rendeltem meg a házat. A tapasztalataim alapján bátran ajánlom Önöket és az Önök által gyártott faházat is. Erdély a maga szépségével és az ott több alkalommal eltöltött idő és motoros túrák miatt eddig is a „szívem csücske „ a kedvenc kiránduló helyem volt. Az Önök jó munkája és a „barátságos „faház ezt az érzést csak megerősítette. Köszönöm Önöknek .

Kiemelt ajánlatunk

Emeletes, többteraszos épület, mely családi házként, nyaralóként egyaránt lakható. Igényes megmunkálás jellemzi. A földszinten amerikai konyha, kamra, egy hálószoba és fűrdőszoba van kialakítva, míg a tetőtérben három szoba, valamint gardrób, illemhelyiség, fűrdőszoba található.

kiinduló ár:52.280,04
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia