Foişor - 600 x 600 cm

Date technice

Dimensiunea fundaţiei: 600 x 600 cm = 36.00 m2
Înălţime perete lateral: 250 cm
Înălţimie la coamă: 467 cm

 

Descriere

Această filigorie de grădină este foarte artistică și impresionantă, care poate fi și ornamentul grădinii. Este deschisă în față și lateral și structura coloanei este potrivită pentru extinderea plantelor. Partea de bucătărie- tejghea și cuptorul- are rol și de perete de spate. Structura acoperișului este de o calitate înaltă.

comentariu

Informații adiționale

  • Lungime: 600
  • Lăţime: 600
  • Înălţime perete laterală: 250
  • Înălţimea la coamă: 467
  • Varianta: Simplu
  • Structura: grindă

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:19.388,71

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:26.502,03

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:3.891,01

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:7.217,08
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia