img

adatvedelem

Certificat de confidențialitate

SRL-ul Korondi Árcsó, ca și proprietarul site-ului arcso.ro, respectă datele personale a vizitatorilor, cumpărătorilor și procedă conform prevederilor legislației curente.

Datele personale date de către cumpărători (nume, adesă, etc.) precum și datele comenzilor vor fi folosite lângă prevederile de siguranță, numai pentru realizările serviciilor a site-ului arcso.ro.

Datele vor fi tratate confidențial conform legislației de confidențialitate și nu predăm persoanelor neautorizate, nu le aducem la cunostinţă publică.

Informăm cumpărătorii noștri, conform legislației de confidențialitate nu vom lega datele clienţilor cu alte baze de date, datele personale date de către cumpărători nu vor fi folosite, și nu aplicăm nici organizare, analizare referitor la aceste date.

Ofertă specială

Casă familială comodă de 114 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, trei dormitoare, o baie, WC.

Preţ de bază:27.971,23

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:17.078,61

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:24.771,69

Această casă de vară se potrivește foarte bine în natură: structura cu grinzi, ca și tâmplăria din lemn dă o atmosferă natrurală. Are o sufragerie, de aici se deschid cele două dormitoare, o baie și o terasă în față.

Preţ de bază:9.494,84

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:6.892,37
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia