img

akik-vagyunk-fahazak-arcso

Cine suntem noi

O întreprindere familială, secuii din microregiunea Sóvidék

Pasiunea noastră este construirea, crearea și crearea valorilor. Am început într-un atelier, am fost foarte ambițioși, și de atunci ne conduce pasiunea, iubirea pentru creativitate și pentru lemn.

Lemnul este cel mai bun prieten al nostru

Scopul nostru încă din 1993 este, ca din ce în ce mai mulți oameni să poate trăi și să se relaxeaze într-o atmosferă naturală.

Valorile noastre sunt încrederea, punctualitatea și rapiditatea

Chiar din această cauză ne extindem experiențele, competențele în continuare, ca să facem mai confortabil viața clientului cu case moderne.

Îți aducem Harghita în viața ta!

Îți prezentăm magia naturală a Harghitei, copacul. Scopul nostru este, că oriunde ai trăi în lume, să poți simți briza pinului secuiesc. Ca să poți trăi, întâlni, crea într-o atmosferă sănătoasă și caldă.

Ofertă specială

Această casă de vară este compusă din două camere semidecomandate și dintr-o baie. Intrarea se face de pe o terasă acoperită. Bucătăria și baia sunt din carton rigips, acoperișul este din șindrilă. Tâmplăria este făcută din brad masiv, ferestrele sunt împodobite cu obloane.

Preţ de bază:8.201,90

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:18.916,26

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:26.737,78

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:3.965,58

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:7.381,03
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia