img

garancia

Garanție

Perioada de garanție pentru viciile ascunse ale structurii de lemn executată de furnizor în temeiul prezentului contract este de 10 ani. În ceea ce privește celelalte componente ale construcțiilor (altele decât structura de lemn, precum tâmplărie PVC, instalații electrice, sanitare etc. Dacă este cazul) garanția care le însoțește este cea oferită de producătorul acestora.

Termenul de garanție începe de la data finalizării lucrărilor de montaj și de construcție. În cazul în care în timpul garanţiei beneficiarul descoperă vicii ascunse ale construcției, are obligația de a îl înștiința pe furnizor în scris în termen de 2 zile de la data descoperirii acestora.

În cazul în care furnizorul va stabili că reclamația beneficiarului este întemeiată, are obligația de o soluționa prin:

a) înlăturarea viciilor pe cheltuiala sa, sau

b) restituirea unei părți din preț, proporțional cu diminuarea valorii produselor în urma viciilor descoperite

În orice caz, răspunderea furnizorului pentru viciile ascunse ale produselor livrate în temeiul prezentului contract este limitată la suma încasată de acesta cu titlu de preț al produselor furnizate.

Ofertă specială

Este o clădire cu etaj, mai multe balcoane, care poate fi utilizată atît pentru casă familială, cît şi pentru casă de vacanţă. Se caracterizează prin finisare pretenţioasă. La parter sunt amenajate o bucătărie americană, un dormitor şi o baie, iar la etaj se află trei camere, garderobă, WC şi baie.

Preţ de bază:42.945,69

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:17.078,61

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:24.771,69

Această casă de vară se potrivește foarte bine în natură: structura cu grinzi, ca și tâmplăria din lemn dă o atmosferă natrurală. Are o sufragerie, de aici se deschid cele două dormitoare, o baie și o terasă în față.

Preţ de bază:9.494,84

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:6.892,37
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia