img

szemelyre-szabas

Personalizare

Te ajutăm chiar și dacă nu poți să decizi între modele de case, sau ai văzut undeva o casă din lemn, care ți-a plăcut mult, pentru că proiectanții noștri sunt experți și în proiectarea caselor personalizate.

În cazul în care vrei să-ți personalizezi un tip de casă dintre modelele noastre, atunci nu vei suporta nici o taxă suplimentară pentru proiectare, numai prețul materialelor montate se poate schimba de pe lista de preț.

Este bine de știut, că promoția noastră este valabilă numai pe tipurile standard de casă, astfel în cazul personalizării unei case, pierzi promoția.

Dacă vrei să configurezi –inexistent pâna la momentul de faţă în orice formă pe pagina noastră de web- o casă total nouă, atunci va avea loc o negociere de preț înainte de procesul de lucru.

Care sunt paşii de licenţiere și proiectare a caselor de lemn?

Conform imaginației clientului, prin înțelegere comună se naște planul casei de lemn:

1) Clientul prezintă propria schiță despre casa de lemn, pe care vrea să o cumpere. Acesta se poate întîmpla după o imaginație absolut unică, sau poate fi o variantă modificată a caselor noastre tipice prezente pe site-ul nostru.

2) Producătorul face un studiu de cost aproximativ pentru construcția planificată.

3) Discutăm planul detaliat, și suntem atenți la schimbările apărute din cauza tehnologiei sau statisticii.

4) Se naște oferta de preț final.

5) Producătorul asigură desenele necesare la realizare și autorizare, dar clientul trebuie să obțină semnatură și ștampilă de un proiectant local.

Casele de lemn produse de către Korondi Árcsó sunt în conformitate cu cerințele prescrise de EMI, putem asigura autorizația EMI necesară pentru autorizare.

Desene necesare pentru autorizație: desen de bază, secțiune, fațade, desen de fundație.

Desene necesare pentru realizare: desen de fundație, poziţionarea pereților, împărţirea elementelor de acoperiș, montarea lamberiei și stafli.

6) În cazul în care structura casei de lemn diferă de structura caselor produse de Korondi Árcsó, atunci trebuie inclus în planificare un proiectant de statică.

Ofertă specială

Această casă de vară este compusă din două camere semidecomandate și dintr-o baie. Intrarea se face de pe o terasă acoperită. Bucătăria și baia sunt din carton rigips, acoperișul este din șindrilă. Tâmplăria este făcută din brad masiv, ferestrele sunt împodobite cu obloane.

Preţ de bază:7.699,39

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:17.078,61

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:24.771,69

Această casă de vară se potrivește foarte bine în natură: structura cu grinzi, ca și tâmplăria din lemn dă o atmosferă natrurală. Are o sufragerie, de aici se deschid cele două dormitoare, o baie și o terasă în față.

Preţ de bază:9.494,84

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:6.892,37
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia