img

tippkep-02
Sfaturi
faház, környezetbarát, megújuló energia
De ce să mă mut într-o casă de lemn?

Lemnul, ca o sursă de energie regenerabilă, este materialul de construcție cel mai ecologic din lume.

Producerea acestuia nu numai că necesită jumătate de energie față de ciment, dar datorită puterii dioxidului de carbon lăsăm o urmă ecologică mult mai mică în spate, astfel gândindu-ne la generaţia următoare.

Lemnul reţine și umiditatea, și apoi îi dă drumul: este un material respirator, ceea ce înseamnă că nu se va aduna materiale periculoase în ea. În peretele caselor nu vor fi puse mteriale plastice, numai lemn.

Dacă facem o comparație între un mobilier făcut lemn presat și din lemn masiv, este evident, că cel făcut din lemn masiv este mai călduros, natural și mult mai elegant. Lucrarea făcută cu profesionalism și materia primă de calitate garantează, că casele făcute din lemn vor servi mai multe generații.

Și acesta nu este tot, casele din lemn creează o atmosferă estetică: studii norvegiene și japoneze arată, că casele din lemn au un efect pozitiv asupra sănătătăţii și fericirii locuitorilor. Și dacă ne concentrăm asupra rezistenței față de umiditate, de foc și de catastrofe naturale, casele din lemn sunt mult mai bune decât cele făcute din cărămidă.

Comentarii

Ofertă specială

Este o clădire cu etaj, mai multe balcoane, care poate fi utilizată atît pentru casă familială, cît şi pentru casă de vacanţă. Se caracterizează prin finisare pretenţioasă. La parter sunt amenajate o bucătărie americană, un dormitor şi o baie, iar la etaj se află trei camere, garderobă, WC şi baie.

Preţ de bază:46.461,37

Alții au vizitat

Pentru toată prinde bine un loc în care mintea se liniștește, corpul se relaxează. Această casă de vară este adecvată din acest punct de vedere din cauza amenajării interioare, lemnul este cald și oferă o atmosferă naturală și comfortabilă. Are două sufragerii, două camere, o bucătărie, o garderobă și o baie. Intrarea se face prin terasa acoperită.

Preţ de bază:18.916,26

Casă familială comodă de 94, 50 m2.În interior se află o bucătărie sufragerie, două dormitoare, o baie, WC. Intrarea se face de pe verandă în formă de L, care înconjoară partea din faţă şi cea laterală dreaptă a casei.

Preţ de bază:26.737,78

Se găsește în Grecia, acolo a fost construită această casă din lemn vopsită în alb, suprafața utilă este de 18,36 m2 și cele două părți sunt semidecomandate. Această casă de oaspeți se acomodează perfect în atmosfera mediteraneană. Ferestrele și ușa de intrare din sticlă oferă o luminozitate naturală ideală pentru interiorul nu prea înalt. Pentru umbră sunt bune obloanele.

Preţ de bază:3.965,58

Această casă este ideală pentru o locuință de vară cu o suprafață de 26.54 m2. Are un dormitor, baie și o sufragerie. Prelata poate fi utilizată la maxim. Această casă cu obloane are o atmosferă romantică și se poate folosi nu numai pentru relaxare ci și ca un ornament de grădină.

Preţ de bază:7.381,03
© 2013. Korondi Árcsó designed and developed by: Zebramedia