Procedura de lucru
PROCEDURA DE LUCRU

Suntem pregătiți pentru orice provocare

Procedura de lucru
Casă din lemn, casa de grădină, structură din lemn direct de la producător

Case de lemn Árcsó

Compania noastră este specializată în proiectarea, fabricarea și distribuția de produse din lemn, precum și în industria construcțiilor. Produsele pe care le producem și le distribuim acoperă o gamă largă de produse din lemn, de la mobilier urban și căsuțe de joacă la case de weekend, case de vacanță și case de familie. Structurile caselor noastre din lemn sunt omologate
ÉMI (HU).

Clienții noștri pot alege din catalogul nostru, dar creăm, de asemenea, mobilier de exterior și construcții pe baza unor idei personalizate. Pentru construcțiile pe care le producem, ne asumăm producția de ferestre și uși exterioare și interioare izolate – în dimensiuni standard sau în funcție de cerințele specifice ale clientului. Deoarece suntem prezenți pe piață ca producător, prețurile noastre sunt foarte competitive; respectiv, putem oferi reduceri suplimentare distribuitorilor noștri pentru comenzile mai mari.

Procedura de lucru
Vă stăm la dispoziție pentru realizarea planurilor

Idei și planuri

De ani de zile, probabil, vă gândiți la un proiect, la o casă. Noi vă vom ajuta să concretizați aceste gânduri și idei. Împreună cu echipa noastră dedicată, vă puteți muta în casa din lemn a visurilor dumneavoastră, în doar trei luni. Într-o casă care emană căldură, se armonizează cu natura și oferă un spațiu de viață sănătos pentru familia dumneavoastră.

Pentru a vă scăpa de problemele legate de planificare, pentru a economisi timp și bani, puteți alege dintre modelele noastre gata făcute.

De asemenea, suntem deschiși în cazul în care vă doriți ceva unic sau dacă vă place una dintre casele noastre standard, dar doriți o modificare, pentru a o face exact așa cum vă doriți.

Procedura de lucru

Autorizare

Autorizația cade în sarcina beneficiarului, iar noi ușurăm munca proiectanților cu toate detaliile tehnice.

Deținem certificat ÉMI, astfel încât casele noastre prefabricate, cu un singur etaj, pot fi autorizate printr-o simplă notificare. Acest lucru ușurează munca proiectanților și economisește timp și bani.

Înainte de a începe proiectarea tehnică, solicităm documentația și autorizarea din partea proiectantului.

Procedura de lucru

Contractarea

După ce contractul a fost semnat, vă vom trimite o factură de avans.

Comanda devine valabilă după ce s-a plătit 45% din prețul de achiziție. În continuare, se va începe construirea casei dumneavoastră.

Procedura de lucru

Construirea fundației

Fundația trebuie să fie construită în conformitate cu planurile arhitecturale. Aceasta trebuie să fie perfect plată și orizontală, astfel încât piesele de lemn care urmează să fie așezate pe ea să fie așezate corespunzător. Părțile laterale ale bazei trebuie să se întâlnească în unghiuri drepte și să nu se suprapună peste planul peretelui, astfel încât apa de ploaie să nu se scurgă pe sub structura de lemn. Se recomandă ca baza să fie izolată cu un strat de etanșare bituminoasă de impermeabilizare. Se recomandă următoarele variante de fundație: fundație din plăci de beton sau din blocuri de beton. În acest din urmă caz, este necesar un cadru de bază din bârne de lemn. Instalația de apă, electricitate, canalizarea sunt, de asemenea, responsabilitatea dumneavoastră.

Procedura de lucru

Fabricarea

Între timp, noi, în atelier…

pregătim planurile de producție, uscăm ușor lemnul pentru casa dumneavoastră, astfel încât să nu se deformeze, apoi îl uscăm la cuptor și îl clasificăm.
Prelucrăm piesele pe o mașină de prelucrat controlată de calculator, numerotăm piesele, le șlefuim și le examinăm din nou. Dacă ați optat și pentru tratarea suprafețelor, vă vom vopsi casa în mai multe straturi pe cea mai nouă linie de tratare a suprafețelor și o vom lustrui după uscare, astfel încât să fie rezistentă la intemperii și să rămână frumoasă pentru mulți ani de acum încolo. Colegii noștri tâmplari sunt implicați în producția de rame pentru uși și ferestre, astfel încât activitățile celor două departamente să poată fi finalizate simultan.
Fie că este vorba de un element de construcție, o fereastră sau o ușă, toate produsele sunt testate din punct de vedere calitativ și inspectate cu atenție. Ambalăm și pregătim doar produsele care au fost inspectate și care sunt de o calitate corespunzătoare pentru a vă fi livrate. Ambalarea se face cu o logică inversă, urmând ordinea construcției, astfel încât, în timpul construcției, primele componente care urmează să fie montate să fie primele care sunt la îndemână.
Ambalajul protejează produsul în timpul livrării și pentru câteva zile de depozitare!

Procedura de lucru

Transport

Transportul va fi asigurat de echipa Korondi Árcsó. Facem tot ce ne stă în putință pentru a livra produsele noastre în condiții de siguranță la cel mai bun preț, astfel încât să putem lua povara transportului de pe umerii dumneavoastră. Înainte de livrare, așteptăm să virați în contul nostru o sumă suplimentară de 40% din prețul de cumpărare:
Locul construcției se poate accesa cu autocamionul sau stivuitorul?
Descărcare: este necesar un stivuitor (capacitate minimă de 2 tone). Dacă există circumstanțe speciale legate de locație de care ar trebui să ținem cont (de exemplu, strada este prea îngustă, nu există acces pentru camioane), vă rugăm să ne specificați acest lucru.

Procedura de lucru

Construcția

Transformați procesul de construcție într-o experiență cu adevărat pozitivă!
Echipa noastră de profesioniști, cu o vastă experiență, vă va construi casa în câteva zile.
Doar casele construite de echipa noastră de montare sunt garantate.
Pentru a găzdui echipa, trebuie să asigurați hrană și cazare pe durata perioadei de construcție. Numărul de persoane și durata planificată a construcției vor fi convenite în prealabil.
Observație: în cazul în care doriți ca noi să asigurăm masa pentru echipa noastră, vă vom estima costul celei mai apropiate cazări și mese.
Pentru construcție, avem nevoie de electricitate și apă la fața locului.

Dacă doriți informații suplimentare sau doriți o ofertă, vă rugăm să ne contactați!