Parametrii
Prezentare produs 3D

Casă familială cu structură ușoară, Bergen Basic

Prețul total al pachetului

109852

Prețul nu conține TVA

Cerere oferta - pagina de produs
Declarația de confidențialitate *

Pentru casa noastră familială Bergen, am valorificat cu măiestrie frumusețea eternă și proprietățile benefice ale lemnului! În plus față de designul contemporan, a fost important să se proiecteze o casă de familie sustenabilă, ecologică și economică, care să fie în ton cu dinamica vieții de astăzi.
Am ascultat nevoile actuale ale clienților noștri.
Plan complet de implementare Oferim casa Bergen cu un plan complet de implementare pentru a vă scuti de grija obținerii autorizațiilor, economisind timp și bani.
O gamă largă de soluții de încălzire poate fi asociată cu acest tip de casă: încălzire prin pardoseală, radiatoare, ventiloconvectoare. Mai presus de toate, datorită izolației de calitate, construcției bune și utilizării de materiale naturale, reduce amprenta ecologică: facturi de încălzire și costuri de întreținere mai mici!
O gamă largă de soluții de design. Pentru că suntem atât de diferiți și ne place să ne exprimăm stilul și gustul, am venit cu o varietate de stiluri diferite pentru casa Bergen: cu lambriuri pentru cei cărora le place să fie aproape de natură, cu tencuială pentru cei cărora le place simplitatea practică, sau cu foi de tablă fălțuită pentru cei cărora le plac soluțiile moderne. Oferim o gamă largă de soluții în ceea ce privește dimensiunea și aspectul: pentru familiile mici recomandăm Bergen, iar pentru familiile mari Bergen plus. Ambele tipuri pot fi extinse cu un garaj
Dispunere optimă. A fost găsit un echilibru optim între spațiile comune spațioase, cu un aer luxos, și camere și zone de servicii practice și sustenabile. În stilul de viață ocupat de astăzi, timpul petrecut în familie este din nou important, iar fiecare moment este prețuit. Cel mai important spațiu într-o casă familială este camera de zi, care, împreună cu bucătăria deschisă, oferă și mai multă comunicare și timp de calitate. Este locul unde se întâmplă viața, unde fiecare membru al familiei își găsește locul și participă la viața de familie, în timp ce se pregătește prânzul. Datorită ferestrelor mari, terasa permite ca prospețimea naturală a grădinii să pătrundă în activitățile vieții de zi cu zi. Din acest spațiu comun, camerele de zi și spațiile de serviciu asociate, se deschid în două direcții: băi, garderobă, camera tehnică.
Design scandinav. Designul simplu, minimalist, popular astăzi, aduce înțelepciunea regiunii scandinave. O simplitate curată care pune accentul pe lucrurile esențiale: apropierea de natură prin ferestrele mari, frumusețea naturală a lemnului prin placare, confortul spațiilor de locuit prin dimensiunile și dispunerea optimă.
Îmbogățirea calității vieții. Nu este doar solicitarea clienților, ci și obiectivul echipei noastre de a ne îmbogăți calitatea vieții prin spații de locuit de calitate.
Într-un astfel de spațiu, în cele din urmă, omul, utilizatorul spațiului, este cel care devine important!
Aflați mai multe despre casa Bergen pentru a vă asigura că este potrivită pentru dumneavoastră!

Date tehnice