Casă din lemn vs. casă din BCA. Ce să alegi?

casa din lemn

Construirea unei case este o etapă pe care ne dorim cu toții să o facem într-un anumit moment a vieții noastre. Dacă vrei și tu să-ți construiești o casă, trebuie să stabilești pentru început care este materia primă folosită. Casele sunt fabricate fie din lemn sau BCA, fiind tot mai populare ambele.

Ce să alegi, casă din lemn vs. casă din BCA? Află mai multe în rândurile ce urmează!

Case din BCA, o variantă apreciată

Multe familii încep să își construiască case din BCA. Aceștia fac o asemenea construcție în care se utilizează BCA, numai cu gândul că va rezista mult cu trecerea timpului. O casă construită din BCA are un cost mult mai mare, față de una din lemn. Acest tip de locuință nu este eficientă în nici o perioadă a anului, chiar dacă vara vei avea răcoare, cel mai probabil iarna te vei confrunta tot cu aceeași problemă.

Fiecare dintre noi vrea să aibă o casă călduroasă, în care să fie păstrată o temperatură cât mai plăcută. Pereții de BCA nu rețin căldura, iar din pricina acestui lucru casa se răcește foarte rapid.

Dacă îți vei ridica o casă de BCA, să știi că va dura destul de mult să faci acest lucru. Fiecare rând de BCA trebuie poziționat cu grijă, iar tu va trebuie să aștepți o periodă foate îndelungată, ca aceasta să fie construită.

Casele din lemn sunt o idee practică

Fiecare dintre noi, cei ce ne construim o casa din lemn, știm că acesta este mult mai practică. Costul de ridicare a acesteia este unul scăzut, astfel încât tu să poți avea parte de ea într-un timp cât mai scurt. Casele din lemn sunt de asemenea mult mai accesibile la preț.

Casele din lemn au o eficiență termică mult mai bună, pe perioada verii vei avea răcoare în interiorul acesteia, iar iarna vei fi încântat de căldura prezentă. Temelia acestei case este fabricată din beton, pentru a deveni o bază solidă. Ulterior sistemul de susținere, cât și restul elementelor de lemn ce fac parte din componența casei vor fi poziționate una lângă cealaltă, pentru ca tu să ai o locuință cât mai rezistentă.

Dacă-ți dorești să achiziționezi și tu una, pe site-ul nostru arcso.ro vei găsi acele case cu o arhitectură prestabilită. Fiecare locuință va fi fabricată cu grijă, pentru ca tu să te bucuri de ea o perioadă cât mai îndelungată de timp.

Deci, atunci când vrei să-ți construiești o casă, trebuie să ții cont de fiecare detaliu în parte. Alegând o casă de lemn, te vei bucura de aceasta, iar ulterior o vei utiliza o perioadă cât mai îndelungată de timp. În schimb, o casă din BCA este construită mult mai greu. Este importantă de menționat că umezeala nu va mai fi prezentă într-o casă cu structură de lemn, dar într-o locuință din BCA, acesta este de fiecare dată regăsită în acesta.

Construiește-ți cu încredere o casă din lemn, pe care o vei aprecia o perioadă îndelungată de timp!

Ha tetszik oszd meg barátaiddal!