Case cu structură ușoară

Case cu structură ușoară

Case cu structură ușoară cu cadru de susținere din lemn. Structura cu cadru din lemn este izolată și placată cu folie pentru a asigura izolarea termică și acustică și a crea spațiu pentru cabluri și țevi. Finisajele interioare și exterioare pot fi variate, cu exterioare tencuite, vopsite și interioare placate cu gips-carton.
Și în România devine din ce în ce mai popular acest mod de construcție care este folosit în mod tradițional în țările scandinave și în America. Avantajele sale constau în faptul că este rapid de fabricat, eficient din punct de vedere energetic și bine adaptat la stilul de viață actual.

Ce tehnologie folosim la modelul
Korondi Árcsó?

Componentele din lemn care alcătuiesc elementele de perete ale construcției sunt frezate la dimensiuni exacte pe o mașină de frezat controlată de computer (tehnologia CNC), iar apoi sunt tratate cu fungicid și insecticid pentru a proteja întreaga structură. Structurile de perete sunt asamblate cu mare grijă în atelier. Întreaga structură a casei este ambalată cu mare atenție. Asamblăm construcția, instalăm ușile și ferestrele, izolăm pereții și acoperișul, tencuim și vopsim pereții și acoperișul în doar câteva zile, la fața locului.

Ha tetszik oszd meg barátaiddal!