Cât costă să faci o cabană din lemn în 2024?

cabana din lemn, casa din lemn - Arcso

Vă gândiți de ceva vreme să investiți într-o cabană din lemn. Să fie locul de refugiu, să fie casă de relaxare. Mulți văd în astfel de construcții și oportunități de business. Pot fi închiriate tot timpul anului și cu precădere în sezonul estival, în funcție de locație. 

V-ați gândit însă la bugetul disponibil? Cat costa sa faci o cabana din lemn este subiectul zilei și motivul pentru care vă invităm să descoperiți mai multe în rândurile ce urmează. 

Costul este influențat de:

  • Materiale 

Desigur, de bază este lemnul. Diferențe de cost veți face în ceea ce privește modul în care acesta este tratat. Calitatea și durabilitatea materialului de bază va face diferențe în costul final al construcției. 

  • Forța de muncă 

Pentru cei care decid să colaboreze cu noi au parte de avantajul unei echipe a cărei expertize reprezintă un atu și pentru client. Pentru cei interesați, am creat o procedură de lucru, astfel încât să existe transparență și claritate în ceea ce privește modul de lucru al echipei. Veți afla astfel că Arcso va aduce la bun sfârșit planul vostru, echipa noastră acceptă deplasări în țară, oriunde, fiind însă necesar să oferiți gazdă acesteia, hrană, cu toate cele necesare. Înainte de a fi prezenți la fața locului vom elabora un plan bine pus la punct. 

  • Amenajarea 

Amenajarea interioară, cu mobilier cu tot, este de asemenea un cost pe care trebuie să îl luați în calcul. 

  • Întreținere pe termen lung 

Similar cu orice altă casă, locuință și când vine vorba despre cabană din lemn trebuie să luați în calcul și aceste aspecte. O cabană din lemn nu implică o atenție deosebită la capitolul mentenanță. 

Ce costuri pot fi pentru astfel de proiecte?

Așa cum veți găsi în pagina noastră, la fiecare tip de cabană în parte, avem prețuri detaliate. Ne place să lucrăm cu transparență și să vă punem la dispoziție soluții complete. De aceea, veți vedea că la fiecare tip de cabană proiectul poate fi ales cu toate materialele incluse, cu structura de bază inclusă, cu tot cu montare și finisaje sau nu. 

Prețurile variază, deci, și din acest punct de vedere. Puteți opta pentru cabana din lemn de 30.000 de euro sau de una mai mică, cu preț ce trece puțin de 19.000 de euro. Diferența o face și suprafața utilă. Să începem cu pragul modic, cu acea cabană cu preț mai mic, trebuie să știți că în acest caz aveți două opțiuni prezentate de noi, cu suprafață de 18, respectiv 22 de mp. Vă recomandăm să citiți detaliat despre componența acestor cabane din lemn, cum sunt compartimentate de asemenea; iar galeria noastră poate fi edificatoare în ceea ce privește rezultatul final. 

Din proiectele prezentate de noi aveți de unde alege tipul de cabană care să vă fie pe plac, cu suprafață de maxim 45 de mp. Recomandăm să nu omiteți ideea de a avea terasă inclusă. Indiferent de tipul de suprafață, cereți sfatul consilierilor noștri pentru a găsi o variantă de proiect care să vă mulțumească.

Ha tetszik oszd meg barátaiddal!