Încă sunteți în căutarea unor modele de căsuțe de vacanță? Ce spuneți de premiata Provence?

casute de vacanta provence

Pentru cei care aleg varianta construcțiilor din lemn, research-ul pe piața de profil este imediat dorit. Deveniți mici investigatori pentru a cunoaște în detaliu ce avantaje vă aduc astfel de case, fie că vă doriți să fie destinație de vacanță sau reședință.

Dacă încă sunteți în căutarea unor modele de căsuțe de vacanță și nu v-ați hotărât, suntem mândri să vă prezentăm Provence, the winner. Am participat la Big See Awards ediția 2023 și am câștigat premiu pentru două produse prezentate, anume Provence și stații de așteptare autobuz. Big See Wood Design este trofeul pe care îl adăugăm la palmares. Iată cu ce se distinge Provence, din rândul altor modele casute de vacanta.

Provence, un proiect aparte 

Acest tip de  proiect este casă familială cu structură ușoară. Provence este prezentată și în pagina noastră, pentru doritori. Vă spunem pe scurt că este vorba despre un design relativ simplu, cu ferestre mari, o locuință ușor romantică, cum ne place nouă să spunem. Pentru că în viața modernă actuală avem nevoie, din când în când și poate subtil, de o astfel de notă. 

  • Acoperiș la 35 de grade.
  • Terasă inclusă. 
  • Tencuială fină. 
  • Lambriuri pe pereții exteriori.

Include două camere și un living, baie, cameră tehnică, hol, bucătărie, cu două terase acoperite. Totul este elegant și în același timp fermecător. 

3 motive să alegeți Provence 

Acest premiu vine ca o validare a muncii noastre, însă în fond, ce vorbește de la sine este calitatea, ingeniozitatea și măiestria proiectelor noastre. Ori Provence are de toate, am putea spune. Dacă mai este nevoie de o notă de convingere, vă spunem că:

  • Este alegerea perfectă, casă compactă pe un nivel 

Ideea de a avea o casă pe un singur nivel nu trebuie să însemne o gândire limitativă. Impresionează în alt mod, asta e cert. Provence are tot confortul și spațiul necesar pentru o familie, chiar și când aceasta are și copii. O suprafață totală de 105,8 m2. Dacă luăm în considerare și avantajele acestui material, dar și dispunerea casei, rezultă și costuri optime de întreținere și de încălzire mai ales, nu doar că se dispersează mai rapid, ci și se păstrează mai bine. 

  • Timp de execuție rapid 

Este un alt mare avantaj, având în vedere că cât de prețioasă este această resursă. Știm prea bine, viitorii proprietari sunt nerăbdători să își între în drepturi depline și să se bucure de noul loc. Casele din lemn au aceste avantaje, aspecte despre care am mai discutat și cu alte ocazii, aici pe blog. 

  • Stil unic, o armonie plăcută între modern și tradițional 

Observați structura acoperișului, observați detaliile de la Provence și veți fi cuceriți absolut. Suntem mândri să avem în portofoliul nostru o astfel de construcție. Ne place să spunem că este tipul de locuință practică, în care am exploatat la maxim suprafața disponibilă, după modul în care am dispus încăperile și am realizat compartimentările. 

Pentru detalii suplimentare și informații tehnice complete nu ezitați să ne contactați.

Ha tetszik oszd meg barátaiddal!