De ce te-ai muta într-o casă de lemn?

De ce te-ai muta într-o casă de lemn?

Mulți sunt atrași de frumusețea și eleganța atemporală a caselor din lemn, cu toate acestea, cunoaștem relativ puține despre beneficiile acestora. Iată 11 motive pentru care merită să vă mutați într-o casă din lemn:

1. Lemnul este o materie primă naturală, iar spațiul de locuit creat din acesta are un efect sănătos și benefic asupra organismului omului. Lemnul este un material respirabil care optimizează microclimatul locuinței, menține uniformă umiditatea acesteia, având astfel un efect benefic asupra întregului organism.

2. Lemnul este unul dintre cele mai bune materiale de construcție. Este ușor, dar cu o rezistență ridicată, prelucrabil în diverse moduri, fără încărcătură electrostatică sau radiații. Bun izolator. Datorită diversității materialelor lemnoase si a combinării ușoare a acestora cu alte materiale, lemnul poate fi considerat un material de construcție universal.

3. Lemnul este cel mai ecologic material de construcție. Lemnul este singura sursă regenerabilă de energie. Lemnul este utilizabil și reciclabil în proporție de 100%, nu produce deșeuri.

4. Casa din lemn se construiește repede. Toate elementele casei de lemn sunt proiectate și prefabricate cu tehnologie CNC, astfel, cu mai puțină forță de muncă, se poate realiza o muncă mai eficientă, mai precisă.

5. Calitatea este garantată, indiferent de condițiile meteo. Deoarece lucrăm cu elemente prefabricate, vremea nu afectează ritmul și nici calitatea lucrării noastre.

6. Timpul necesar lucrărilor la locație este scurtat incredibil de mult. Acest lucru este convenabil și economic pentru client.

7. Metoda uscată de construire a unei case din lemn este ecologică și produce puține deșeuri la fața locului.

8. Este un mod economic de construcție. Este, de asemenea, economic de întreţinut, deoarece lemnul în sine este un bun izolator și în funcție de grosimea izolației adăugate, se pot face economii considerabile, în sezonul rece, când este necesară încălzirea.

9. Prin alegerea unei case din lemn, se poate economisi spațiu semnificativ de construcție. Având același spațiu de locuit, o casă din lemn poate fi construită pe o suprafață cu 10% mai mică, în comparație cu casele din cărămidă sau beton.

10. Într-o casă de lemn poate fi creat un climat optim. Construcțiile din lemn sunt ușor de climatizat. Datorită izolației adecvate, casele din lemn sunt calde iarna și răcoroase vara. Diferența mică de temperatură dintre pereți și aerul din încăpere previne curenții de aer neplăcuți și condensarea umidității.

11. Lemnul este unul dintre cele mai durabile materiale de construcție. Întreținute și îngrijite corespunzător, casele din lemn vor dura chiar și secole întregi.  

Ha tetszik oszd meg barátaiddal!