Dacă vă doriți o casa din lemn, apelați la Arcso - noi vă ajutăm să vă îndepliniți dorința

În cazul în care planul de viitor include construcția unei case de lemn și nu știți la cine să apelați, Arcso vă vine în ajutor. Având materialele necesare la dispoziție și un plan bine stabilit, vom reuși să vă materializăm visul și să vă construim casa de lemn. Contactați-ne dacă doriți mai multe informații. Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare de fiecare dată, dorindu-ne totodată să aveți încredere în anii de experiență dobândiți și în echipa noastră extinsă de specialiști. Pe site veți găsi mai multe detalii care vă vor ajuta să vă documentați despre casa de lemn mult dorită. Luați legătura și cu un specialist care vă poate propune un plan personal pe care să îl aveți în vedere.

Case din lemn care denotă eleganță și bun gust 

Casele din lemn sunt proiectate în așa fel încât pot contribui la menținerea eficienței energetice. Având o izolație de înaltă calitate și tehnologii moderne pentru ferestre și uși, acest lucru poate duce la costuri mai mici la încălzire, pe viitor. Echipa Arcso vă ajută să vă împliniți această dorință și să vă bucurați de beneficii ale lemnului în viitorul apropiat.  Deși este o investiție mare inițial, în timp veți observa beneficiile acestor case de lemn, case care vor rezista și condițiilor extreme, ploaie, intensificări ale vântului, grindină, furtuni etc.

Case din grinzi de lemn, pentru reîntoarcerea la origini

În ultimii ani, dorința pentru case din lemn a devenit tot mai frecventă în rândul oamenilor, în special pentru casele realizate din grinzi de lemn. Avantajele pentru care să alegeți o asemenea construcție sunt numeroase, în principal cele economice și energetice.  Din ce în ce mai mulți oameni caută să îmbine design-uri moderne cu materiale naturale, cum este lemnul sau bambusul. Aceste materiale aduc armonie și echilibru și sunt potrivite pentru persoanele ce preferă simplitatea și bunul gust. Casele din grinzi de lemn sunt o metodă practică, întrucât nu ocupă o suprafață foarte mare de teren, deci sunt potrivite și pentru cei cu disponibilitate restrânsă a suprafeței de construire, dar aduc, în același timp și beneficii din punct de vedere energetic. Nu veți mai cheltui sume mari de bani pentru facturile de întreținere întrucât casa este compactă, iar din acest motiv nu are parte de pierderi de căldură. Chiar dacă nu ar părea, puteți avea numărul de camere necesar, iar, astfel, fiecare metru pătrat din locuință este utilizat în scop constructiv.

De ce să alegeți Arcso

Dacă aveți în plan construcția unei asemenea case, puteți apela cu încredere la echipa noastră pentru a colabora în mod oportun. Vă oferim idei pentru construcția ideală, iar dumneavoastră nu trebuie decât să decideți cum să arate rezultatul final, iar noi îl vom face să devină realitate.  Veți fi uimit de cât de repede veți avea propria casă din grinzi de lemn dacă alegeți colaborarea cu noi, echipa Arcso!

Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate